ukkohalla logo.png
Paljakka-logo.png
rusko_logo.png

FIRMAKORTTI

KOLMEEN

KESKUKSEEN

FIRMAKORTTI

250€ (+alv)

Firmakortti on tarkoitettu yrityksille jotka haluavat tarjota työntekijöilleen mukavan tavan käyttää viikonloput ja lomapäivät mukavan alamäkiurheilun parissa Ruskotunturilla, Ukkohallassa tai Paljakassa. Yhdellä firmakortilla laskee yksi firman työntekijä kerrallaan rajoittamattomasti kolmessa keskuksessa. 

Firmakortilla saavat työntekijäsi laskea kolmessa keskuksessa vaikka talven jokaisena päivänä niin kauan kuin hissit pyörivät, lumitilanteesta riippuen toivottavasti vielä pitkään vapun jälkeenkin.

Firmakortit eivät ole henkilökohtaisia mutta niitä saa käyttää vain yksi ihminen kerrallaan. Jos haluat hankkia useamman firmakortin, mainitse siitä sähköpostissa tai puhelimessa.

Firmakortti on loistava tapa lisätä henkilökunnan viihtyvyyttä ja mukava tapa motivoida henkilökuntaa liikkumaan. 

Firmakortti käy kolmeen keskukseen, pienestä kaupunkikeskuksesta, joka sopii erittäin hyvin aloittelijoille, Kainuun mahtavimpaan, Ukkohallaan jossa hyväkin laskija pääsee haastamaan itsensä.

Alle 7 -vuotias kypäräpää laskee aina maksavan vanhemman seurassa ilmaiseksi.

 

Miten firmakortin voi hankkia?

Firmakorttien varaus tapahtuu puhelimitse tai sähköpostilla. Mainitse kuinka monta korttia haluat varata ja mille yritykselle, me hoidamme loput!

Soita:

040 848 7135

(Kalle)

Tai tilaa sähköpostilla:

info.ruskotunturi@gmail.com